Όροι

ΠΟΡΤΕΣ
Gianni Home Kitchen | Νέα Φιλαδέλφεια & Αχαρνές Αττικής
 
Η εταιρεία μας “Gianni Home Kitchen” η οποία εδρεύει στην Νέα Φιλαδέλφεια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, κατασκευάζει θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας δημιουργεί για εσάς θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε την ιδανική για τον χώρο σας. Η κατασκευή γίνεται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιό μας στις Αχαρνές από υλικά που διακρίνονται για την ποιότητά τους.
Όλες οι εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν για την πρωτότυπη σχεδίαση, τις κομψές και δυναμικές γραμμές με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, τόσο αισθητικά όσο και τεχνικά.

Εμπιστευτείτε μας για την επιλογή της κατάλληλης εσωτερικής ή θωρακισμένης πόρτας που θα ταιριάξει και θα αναδείξει το δικό σας χώρο.
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αχαρναί, Αθήνα, Κυψέλη, Πατήσια, Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Κουκάκι, Θησείο, Πετράλωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου, Νέος Κόσμος, Παπάγου και όλη την Αττική.