ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

GIANNI HOME KITCHEN
Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες & Πόρτες Νέα Φιλαδέλφεια & Αχαρνές Αττικής
 
 
Η εταιρεία μας “Gianni Home Kitchen” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νέα Φιλαδέλφεια, εξειδικεύεται από το 1976 με έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και πόρτες για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έλαβε το πρώτο βραβείο το 1985 και από τότε συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να προσφέρει μοναδικές κατασκευές.

Με αγάπη, φαντασία και πολύ όρεξη για δημιουργία, στο σύγχρονο εργοστάσιο μας στην οδό Αλωνίστρας 14 στις Αχαρνές, δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες με έμφαση στην αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου σας.
 
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη (ιδιώτη, διακοσμητή, ξενοδόχο, αρχιτέκτονα, κατασκευαστών και τεχνικών εταιρειών).

Πιστοί λοιπόν στην παράδοση, αλλά ταυτόχρονα και ακόλουθοι των σύγχρονων τάσεων, σας παρέχουμε έπιπλα τα οποία ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σας.

Όλα μας τα έπιπλα που σας προσφέρουμε κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας στις Αχαρνές και ξεχωρίζουν για την άψογη εφαρμογή, την υψηλή ποιότητα και την κομψή αισθητική τους. Τόσο ο σχέδιος όσο και τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την εταιρεία μας ως μία από τις καλύτερες επιλογές για έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και πόρτες σε όλη την Αττική.

Στόχος της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω προϊόντων και υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από την άριστη σχέση ποιότητας - τιμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από την έκθεσή μας στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
 

 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αχαρναί, Αθήνα, Κυψέλη, Πατήσια, Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Κουκάκι, Θησείο, Πετράλωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου, Νέος Κόσμος, Παπάγου και όλη την Αττική.