ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Gianni Home Kitchen | Νέα Φιλαδέλφεια & Αχαρνές Αττικής
 
Η επιλογή της ντουλάπας για κάθε δωμάτιο είναι συνάρτηση των αναγκών μας, του φωτισμού και του χώρου που έχουμε διαθέσιμο. Η αισθητική της ντουλάπας, τα υλικά που επιλέγουμε και τα χρώματα της πρέπει να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο δικό μας γούστο ώστε να δένει αρμονικά με το χώρο σας.

Η εταιρεία μας “Gianni Home Kitchen” η οποία εδρεύει στην Νέα Φιλαδέλφεια, κατασκευάζει με αγάπη και μεράκι ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, απλές ή εντοιχισμένες, καθώς και βεστιάρια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να κατασκευάσει τις ντουλάπες που εσείς επιθυμείτε, σε μοναδική ποιότητα αλλά και σε μοναδικές τιμές.
Δημιουργούμε ντουλάπες που ταιριάζουν σε μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές επιλογές, όλες με προσεγμένη κατασκευή και λειτουργικότητα.

Όλες οι ντουλάπες που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν για το μοναδικό design τους, την υψηλή αίσθηση τους αλλά και για την αξεπέραστη ποιότητά τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από την έκθεσή μας στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αχαρναί, Αθήνα, Κυψέλη, Πατήσια, Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Κουκάκι, Θησείο, Πετράλωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου, Νέος Κόσμος, Παπάγου και όλη την Αττική.